informatieavond in de Blokhut

2019/11/02

donderdagavond 14 november houden we een informatieavond in de Blokhut over autodelen in de Irisbuurt. Dit is gekoppeld aan onze actie voor het uitproberen van autodelen. Zoals eerder in deze blog gemeld: we dagen iedereen in de Irisbuurt uit om de eigen auto 3 maanden te laten staan en samen met ons te gaan autodelen.

Komt allen naar:
de Blokhut
Adolf van Cortenbachstraat 92
donderdag 14 november
20:00 uur

Wil je ons helpen? Stuur dan e-mails naar jouw familie, vrienden en bekenden in de Irisbuurt met de volgende mail (met deze flyer als bijlage):

Hallo [naam familie/vriend/kennis],

In de Irisbuurt is ruim een jaar een ‘autodeelclub’ actief, zij hebben zich Iris Elektrick genoemd. Inmiddels delen zij met 7 huisadressen en totaal 9 bestuurders 2 oudere auto’s.
Dat helpt mee het parkeerprobleem te verminderen, het autogebruik betaalbaar te houden, het klimaat te ontzien en mooi meegenomen het ‘sociale cement’ in de buurt te versterken.
Het wordt tijd dat deze vorm van autogebruik voor alle buurtgenoten beschikbaar is. Iris Elektrick helpt graag om dat voor elkaar te krijgen. Zij hebben inmiddels een schat aan ervaring opgebouwd waar we allemaal van kunnen profiteren.
Ben je nieuwsgierig of wil je weten of het delen van een auto ook iets voor jou is, kijk dan eens op hun website
www.iris-elektrick.nl.
Zij hebben een avond in de Blokhut georganiseerd (donderdag 14 november, 20:00 u). Wil je meer weten direct van autodelers zelf, kom daar dan naar toe. Houd de website, de Facebookpagina van de Irisbuurt, folders en posters achter ramen in de gaten voor de datum en het laatste nieuws.

groetjes,

[jouw naam]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *